020 78 55 440

Zonnepanelen

Solarsenergy levert verschillende soorten zonnepanelen. Het assortiment varieert van monokristal tot polykristal zonnepanelen, van volledig zwarte zonnepanelen tot blauwe cellen met aluminium rand, van 250 Wp tot 345 Wp.

Trina Solar

logo_trinasolarTrina Solar is een Chinese zonnepanelen fabrikant, opgericht in 1997. De Full Black zonnepanelen van Trina zijn volledig zwarte design panelen.

De fabrieksgarantie op de zonnepanelen van Trina is 10 jaar.
De zonnepanelen worden in China geproduceerd.

Solarsenergy heeft de Trina 210 monokristal QuadMax, de Trina 265 Wp monokristal Honey Full Black module en de Trina 275 Wp monokristal Honey module in het assortiment.

Lees meer


 

WINAICO

Winaico is een Duits zonnepanelen merk die haar zonnepanelen in Taiwan produceert. Winaico produceert kwalitatief sterke zonnepanelen. Naast dat de panelen kost-efficiënt zijn, voldoen ze ook aan de hoogste kwaliteit eisen.

De Europese fabrieksgarantie op de zonnepanelen van Winaico is 12 jaar.
De zonnepanelen worden in Taiwan geproduceerd.

Solarsenergy heeft de Winaico 260 Wp monokristal Full Black modules en de Winaico 290 Wp PERC monokristal modules in het assortiment.

Lees meer


 

Amerisolar

De Amerikaanse fabrikant Amerisolar fabriceert al vele jaren zonnepanelen. Amerisolar bezit een eigen fabriek in China met een capaciteit van 500MW. Daarnaast worden ook in andere landen wereldwijd zonnepanelen geproduceerd.

De fabrieksgarantie op de zonnepanelen van Amerisolar is 12 jaar.
De zonnepanelen worden in China geproduceerd.

Solarsenergy heeft de Amerisolar 250 Wp polykristal module in het assortiment.

Lees meer


 

LG Solar

LG is één van ’s werelds toonaangevende producenten van flatscreen TV’s, audio- en videoproducten, mobiele telefoons, airconditioners en wasmachines. LG Electronics is ook een stap vooruit op het gebied van milieuvriendelijke zonne-energie.

De fabrieksgarantie op de zonnepanelen van LG is 10 jaar.
De zonnepanelen worden in Korea geproduceerd.

Solarsenergy heeft de LG 300Wp Full Black monokristal en de LG 315Wp monokristal module in het assortiment.

Lees meer


 

SunPower

SunPower heeft haar eigen unieke zonnecellen ontwikkeld die een aanzienlijk hoger rendement hebben dan de gangbare zonnepanelen. Een SunPower zonnepaneel produceert gemiddeld 35% tot 40% meer dan een standaard 250Wp zonnepaneel. Hierdoor wordt de terugverdientijd aanzienlijk verminderd.

De fabrieksgarantie op de zonnepanelen van SunPower is maar liefst 25 jaar, dit is 13 of 15 jaar meer dan de gangbare zonnepanelen.

De zonnepanelen worden in Frankrijk geproduceerd.

Solarsenergy heeft de SunPower X-Serie 345Wp en de X-serie 335Wp Full Black en de E-serie 327Wp in het assortiment.

Lees meer


 

BenQ

BenQ produceert ultra-efficiënte zonnepanelen met monokristallijne backcontact cellen: de SunForte serie. Deze panelen bevatten dezelfde cellen als SunPower panelen (dezelfde cellenfabriek). In tegenstelling tot de eerdere zonnepanelen met backcontact cellen hoeft de pluspool bij deze panelen niet geaard te worden, waardoor ook de tegenwoordig veel gebruikte transformatorloze omvormers gebruikt kunnen worden.

De fabrieksgarantie op de zonnepanelen van BenQ is 10 jaar. De zonnepanelen worden in Taiwan geproduceerd.

Solarsenergy heeft de BenQ 327Wp in het assortiment.

Lees meer


 

Munchen Solar

De Duitse fabrikant München solar fabriceert sinds 2009 zonnepanelen. De zonnepanelen van München solar voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. De zonnepanelen van München solar zijn daarom een voordelige keuze. De fabrieksgarantie op de zonnepanelen is 12 jaar. Daarnaast biedt München solar een vermogensgarantie van 25 jaar.

solarsenergy biedt de München solar MSP255AS-30 255Wp polykristal en MSMD260AS-30BK 260Wp Full Black monokristal zonnepanelen aan.

Lees meer


 

Logos