020 78 55 440

Zonnepanelen

Solarsenergy levert verschillende soorten zonnepanelen. Het assortiment varieert van monokristal tot polykristal zonnepanelen, van volledig zwarte zonnepanelen tot blauwe cellen met aluminium rand, van 250 Wp tot 300 Wp.

Trina Solar

logo_trinasolarTrina Solar is een Chinese zonnepanelen fabrikant, opgericht in 1997. De Full Black zonnepanelen van Trina zijn volledig zwarte design panelen.

De fabrieksgarantie op de zonnepanelen van Trina is 10 jaar.
De zonnepanelen worden in China geproduceerd.

Solarsenergy heeft de Trina 210 monokristal QuadMax, de Trina 260 Wp monokristal Honey Full Black module en de Trina 270 Wp monokristal Honey module in het assortiment.

Lees meer


 

WINAICO

Winaico is een Duits zonnepanelen merk die haar zonnepanelen in Taiwan produceert. Winaico produceert kwalitatief sterke zonnepanelen. Naast dat de panelen kost-efficiënt zijn, voldoen ze ook aan de hoogste kwaliteit eisen.

De Europese fabrieksgarantie op de zonnepanelen van Winaico is 12 jaar.
De zonnepanelen worden in Taiwan geproduceerd.

Solarsenergy heeft de Winaico 260 Wp monokristal Full Black modules en de Winaico 280 Wp monokristal modules in het assortiment.

Lees meer


 

Amerisolar

De Amerikaanse fabrikant Amerisolar fabriceert al vele jaren zonnepanelen. Amerisolar bezit een eigen fabriek in China met een capaciteit van 500MW. Daarnaast worden ook in andere landen wereldwijd zonnepanelen geproduceerd.

De fabrieksgarantie op de zonnepanelen van Amerisolar is 12 jaar.
De zonnepanelen worden in China geproduceerd.

Solarsenergy heeft de Amerisolar 250 Wp polykristal module in het assortiment.

Lees meer


 

LG Solar

LG is één van ’s werelds toonaangevende producenten van flatscreen TV’s, audio- en videoproducten, mobiele telefoons, airconditioners en wasmachines. LG Electronics is ook een stap vooruit op het gebied van milieuvriendelijke zonne-energie.

De fabrieksgarantie op de zonnepanelen van LG is 10 jaar.
De zonnepanelen worden in Korea geproduceerd.

Solarsenergy heeft de LG 300Wp monokristal module in het assortiment.

Lees meer


 

SolarWorld

SolarWorld is een Duitse fabrikant van hoogwaardige zonnepanelen. SolarWorld is een van de grootste PV-bedrijven ter wereld en heeft vestigingen in alle key targetmarkten. Dit vermindert de transport afstanden en zorgt voor kostenbesparende productieprocessen. Homogene kwaliteitsnormen en hightech fabricage zijn essentieel om concurrentiestrijd aan te gaan.

De fabrieksgarantie op de zonnepanelen van SolarWorld is 10 jaar.
De zonnepanelen worden in Duitsland geproduceerd.

Solarsenergy heeft de SolarWorld 275 Wp monokristal full black module in het assortiment.

Lees meer


 

Logos