020 78 55 440

Zonnepanelen

Solarsenergy levert verschillende soorten zonnepanelen. Het assortiment varieert van monokristal tot polykristal zonnepanelen, van volledig zwarte zonnepanelen tot blauwe met aluminium rand, van 250 Wp tot 270 Wp.

Trina Solar

logo_trinasolarTrina Solar is een Chinese zonnepanelen fabrikant, opgericht in 1997. De Full Black zonnepanelen van Trina zijn volledig zwarte design panelen.

De fabrieksgarantie op de zonnepanelen van Trina is 10 jaar.
De zonnepanelen worden in China geproduceerd.

Solarsenergy heeft de Trina 210 monokristal QuadMax, de Trina 260 Wp monokristal Honey Full Black module en de Trina 270 Wp monokristal Honey module in het assortiment.

Lees meer


 

WINAICO

Winaico is een Duits zonnepanelen merk die haar zonnepanelen in Taiwan produceert. Winaico produceert kwalitatief sterke zonnepanelen. Naast dat de panelen kost-efficiënt zijn, voldoen ze ook aan de hoogste kwaliteit eisen.

De Europese fabrieksgarantie op de zonnepanelen van Winaico is 12 jaar.
De zonnepanelen worden in Taiwan geproduceerd.

Solarsenergy heeft de Winaico 260 Wp monokristal Full Black modules en de Winaico 280 Wp monokristal modules in het assortiment.

Lees meer


 

Seraphim

seraphim logoSeraphim is een Chinese zonnepanelen fabrikant, die sinds 2009 zonnepanelen fabriceert. De zonnepanelen van Seraphim zijn zeer voordelig en efficiënt.

De fabrieksgarantie op de zonnepanelen van Seraphim is 12 jaar.
De zonnepanelen worden in China geproduceerd.

Solarsenergy heeft de Seraphim 250 Wp polykristal module in het assortiment.

Lees meer


 

Amerisolar

De Amerikaanse fabrikant Amerisolar fabriceert al vele jaren zonnepanelen. Amerisolar bezit een eigen fabriek in China met een capaciteit van 500MW. Daarnaast worden ook in andere landen wereldwijd zonnepanelen geproduceerd.

De fabrieksgarantie op de zonnepanelen van Amerisolar is 12 jaar.
De zonnepanelen worden in China geproduceerd.

Solarsenergy heeft de Amerisolar 250 Wp polykristal module in het assortiment.

Lees meer


 

REC

Rec_RGB (1)REC (Renewable Energy Corporation) is een Noorse zonnepanelen fabrikant, opgericht in 1996. REC fabriceert duurzame zonnepanelen van zeer hoge kwaliteit met een hoog rendement. De energie uitstoot wordt in een jaar terugverdiend.

De fabrieksgarantie op de zonnepanelen van REC is 12 jaar, omdat solarsenergy een gecertificeerd REC Solar Professional is.

De zonnepanelen worden in Singapore geproduceerd.

Solarsenergy heeft de REC 260 Wp polykristal module in het assortiment.

Lees meer

Logos